Wie is wie

 

 

Katrien Vermylen behaalde haar diploma tandheelkunde in 1997.

Van 1998 tot 2001 deed ze haar specialisatie in de parodontologie en implantologie gecombineerd met een Master of Science in Periodontology in de Katholieke Universiteit van Nijmegen (Nederland).Ze is erkend parodontoloog in België.

mandaten:

  • Past President  van de Belgische vereniging voor parodontologie www.parodontologie.be
  • Lid Planningscommissie Tandheelkunde voor Ministerie Volksgezondheid

Ze legt zich vooral toe op de parodontologie, parodontale chirurgie en esthetische tandvleescorrecties.

 

  Emmanuel Englezos studeerde af als Doctor Medical Dentist in 1996.

Van 1997 tot 2000 specialiseerde hij in de implantologie en parodontologie gecombineerd met een Master of Science in Periodontology aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (Nederland). Hij publiceerde reeds in internationale tijdschriften en gaf verscheidene lezingen.

Emmanuel is erkend als Implantoloog door de Nederlandse vereniging voor Implantologie waar hij jaren werkzaam geweest is als implantoloog.

Emmanuel zijn interesse ligt vooral bij de complexe implantologische behandelingen, sinuslifts, botopbouwen en parodontologie.

 Hij is wetenschappelijk medewerker aan de universiteit van Gent waar hij doctoreert  met studies over peri-implantitis.

Agneta en Hendrikje  vervolledigen het team.  Zij zijn uw eerste aanspreekpunt via de telefoon en aan het onthaal. Ook verzorgen ze de sterilisatie en de assistentie aan de stoel.

 

 

 

 
 
 
 
Praktijk voor Parodontologie en Implantologie te Haacht - behandeling parodontitis, implantaten, parodontale plastische chirurgie