Mondhygiëne

Elektrische tandenborstel en interdentale borsteltjes vindt u in elke apotheek of elektrozaak. Op de website www.tandartsplein.be en www.gebitshop.be kunt u deze interdentale borsteltjes en elektrische tandenborstels ook vinden. 

Voor een elektrische tandenborstel let u er steeds op dat het een rond borstelkopje heeft (precision clean of sensitive clean).Voor de body van de borstel opteert u voor de beste prijs-kwaliteit verhouding voor een professional care( indien u die te duur vindt kunt u opteren voor de Vitality)

Voor de interdentale borsteltjes adviseren we interprox omwille van zijn goede kwaliteit. Indien u dikkere borsteltjes nodig heeft dan de paarse interprox adviseren we grijs (1.1 cm) of zwart (1.3 cm) van het merk Tepe.  u kunt deze laten bestellen door uw apotheker of zelf bestellen op www.tandartsplein.be (interdentaal ragers)

Het uitvoeren van de mondhygiëne op een uiterst zorgvuldige manier is erg belangrijk om een goede gezondheid te behouden.

Op de website www.ivorenkruis.nl kunt u heel veel informatie vinden over mondhygiëne en het belang ervan.

U wordt ook steeds gevraagd bij ons om uw elektrische tandenborstel mee te brengen. Een live poetsinstructie is een krachtig hulpmiddel om de rest van uw leven met de juiste techniek te poetsen. Op die manier kan u heel veel problemen voorkomen.

 

 
 
 
 
Praktijk voor Parodontologie en Implantologie te Haacht - behandeling parodontitis, implantaten, parodontale plastische chirurgie